Χορηγίες Herbalife

   Περισσότεροι από 150 αθλητές και ομάδες παγκοσμίου φήμης από όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν τα προηγμένα διατροφικά προϊόντα της Herbalife για βέλτιστη απόδοση. Οι αρχές της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής και της συχνής άσκησης βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας της Herbalife, η οποία στηρίζει περήφανα τις ομάδες και τους αθλητές, καθώς εκείνοι βαδίζουν δυναμικά προς την επίτευξη των στόχων τους.

   Ενδεικτικά, ορισμένες από τις χορηγίες υψηλού προφίλ της Herbalife είναι οι εξής: ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo, η αμερικανική ομάδα ποδοσφαίρου LA Galaxy, η ομάδα χόκεϊ επί πάγου της Τσεχίας HC Plzen και η πρωταθλήτρια Ιταλίας στο μπάσκετ Men’s Sana Basket, γνωστή και ως Montepaschi Siena.

Herbalife building

Cristiano Ronaldo

Ποδόσφαιρο, Ισπανία
Η Herbalife είναι παγκόσμιος χορηγός διατροφής του Cristiano Ronaldo. «Πιστεύω ακράδαντα στη σημασία της σωστής διατροφής για μένα ως άτομο, εντός και εκτός γηπέδου». Cristiano Ronaldo

LA Galaxy

Ποδόσφαιρο, Η.Π.Α.
Συγχαρητήρια στην ομάδα LA Galaxy, με Ανάδοχο τη Herbalife, για τη νίκη στο MLS Cup του 2011, το τρίτο τους πρωτάθλημα MLS.

ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο, Ελλάδα
Η Herbalife παραμένει «Επίσημος Προμηθευτής Αθλητικής Διατροφής» της ΠΑΕ Ολυμπιακός από το 2011.

Δούκισσα Νομικού

Brand Ambassador, Ελλάδα
Η Herbalife είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της με τη δημοφιλή Δούκισσα Νομικού. Η Δούκισσα Νομικού αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες παρουσιάστριες/μοντέλα στην ελληνική βιομηχανία θεάματος.