Γρήγορο και εύκολο, αυτό το πιάτο με πρωτεϊνούχα λαχανικά έχει πλούσια γεύση και μπορεί να καταναλωθεί ως το τέλειο συνοδευτικό για το βραδινό σας γεύμα ή μόνο του για μεσημεριανό.
Μερίδες: 6
Συστατικά:
- 100 g πέστο
- 2 x 125 g βουβαλίσια μοτσαρέλα σε μπάλες, στραγγισμένη και κομμένη σε φέτες
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 μεσαία κολοκυθάκια, κομμένα σε ροδέλες πάχους 2 χιλ.
- 3–4 κλωνάρια βασιλικός
- 2 ½ μερίδες (80 g) Gourmet Σούπα Τομάτας
Μέθοδος:
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C.
Σκεπάστε τη βάση ενός ταψιού με μια στρώση κολοκυθάκια και απλώστε 1 κ.σ. πέστο. Από πάνω, απλώστε μια στρώση μοτσαρέλα σε φέτες και πασπαλίστε με 1 κ.σ. Gourmet Σούπα Tομάτας.
Επαναλάβετε τις στρώσεις. Ολοκληρώστε με μια στρώση κολοκυθάκια. Πασπαλίστε τα κολοκυθάκια με λίγο λάδι, αλατοπιπερώστε και σκεπάστε με αλουμινόχαρτο ή καπάκι.
Ψήστε το φαγητό σκεπασμένο για 20 λεπτά, ξεσκεπάστε το και ψήστε για 10–15 λεπτά ακόμα ή μέχρι να ροδίσει.Γαρνίρετε με φύλλα βασιλικού.
Θρεπτικά Συστατικά ανά Μερίδα:
Ανά Μερίδα |
Κατάλληλο για Vegetarian.
Μια συνταγή της Rachel Allen.