Για αρκετά χρόνια κουβαλούσα αρκετά περιττά κιλά έχοντας  χαμηλά επίπεδα ενέργειας.

Ο σημερινός τρόπος ζωής περιορίζει σημαντικά τον χρόνο που μπορείς να διαθέσεις

για να ασχοληθείς ουσιαστικά με τον εαυτό σου.

Είχα δοκιμάσει ανεπιτυχώς στο παρελθόν διάφορα προϊόντα που υπόσχονταν απώλεια ή έλεγχο βάρους και λόγω σοβαρών ορμονικών διαταραχών που με ταλαιπωρούσαν ήμουν πολύ επιφυλακτική.

Είχα πάρει απόφαση όμως να βελτιώσω το σώμα μου και την υγεία μου.

Την ποιο κατάλληλη στιγμή γνώρισα τα προϊόντα της Herbalife Nutrition  από την ενασχόληση του συζύγου μου Μιχάλη, σαν ανεξάρτητου συνεργάτη.

Βλέποντας μέσα από τον οικογενειακό μας κύκλο αλλά και από γνωστούς και φίλους πόσο βοήθησαν και βοηθούν αποφάσισα  να τα δοκιμάσω και εγώ.

Ακολούθησα πιστά το μεθοδικό και άρτιο πρόγραμμα της , με το οποίο χωρίς να

κουραστώ και να πεινάσω, απολαμβάνοντας όλα τα αγαπημένα μου φαγητά έφτασα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σταδιακά με σταθερή και συντονισμένη προσπάθεια κατάφερα να απαλλαγώ από περιττό λίπος και να ελέγξω το βάρος μου 16 κιλά σε 2,5 μήνες!

Τα αποτελέσματα των προϊόντων ήταν άμεσα και εμφανή που γρήγορα άρχισαν άνθρωποι του περιβάλλοντος μου να μου τα ζητούν.

Έχοντας καλύτερη διάθεση και περισσότερη ενέργεια για να αντιμετωπίζω τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και με αφορμή ότι ήμουν άνεργη μελέτησα την επιχειρηματική πρόταση της Herbalife Nutrition.

Αυτό ήταν η αρχή ενός μοναδικού ταξιδιού.

Μέσα από το όραμα της εταιρίας να κάνουμε τον κόσμο πιο υγιή και πιο χαρούμενο, βρήκα τον δικό μου σκοπό ζωής.

Νιώθω ευγνώμων, γιατί η Herbalife Nutrition με βοήθησε, όχι μόνο να έχω την εμφάνιση που ήθελα, αλλά να είμαι πιο υγιής, πιο χαρούμενη , να έχω περισσότερο ουσιαστικό χρόνο για την οικογένεια μου και να έχω εξασφαλίσει μια άνετη ζωή.

Είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να τροποποιήσεις τη διατροφική σου συμπεριφορά, χωρίς στερήσεις και εφόσον το επιθυμείς να σου δείξω τον τρόπο να εξασφαλίσεις ένα σταθερά αυξανόμενο εισόδημα με ελεύθερο ωράριο και απεριόριστες προοπτικές.

 

Κανείς δεν γνωρίζει πόσο μακριά θα φτάσει μέχρι να δοκιμάσει!

Κατερίνα Καπτζίου,

Herbalife wellness coach